- YHDISTYS -

• Riitta Viitanen
  • Maija Keinonen

Hakeminen JÄSENEKSI:

Jos olet kiinnostunut liittymään Clumberinspanielit ry:n jäseneksi, lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen:

clumberinspanielit@gmail.com

tai alla olevalla lomakkeella!

jäsenhakemukseesi osoitetietosi, puhelinnumerosi ja jäsenyytesi laatu: vuosijäsen, kannatusjäsen, perhejäsen tai nuorisojäsen.

-Jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kokouksessa.-

-Vuosijäsenmaksu on 30€/vuosi. Jäsenetuja: saat kotiisi Spanielilehden, voit osallistua yhdistyksen tapahtumiin, tapaamisiin ja koulutuksiin.

-Perhejäsenmaksu on 15€/vuosi. Perhejäseneksi voidaan hyväksyä vuosijäsenen puoliso ja/tai samassa taloudessa asuvat henkilöt.

-Kannatusjäsenmaksu on 15€/vuosi. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka on ilmaissut haluavansa tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatujäsenelle ei tule Spanielilehteä. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta.

-Nuorisojäsenmaksu on 15€/vuosi. Nuorisojäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka ei ole täyttänyt 15 vuotta. Täytettyään 15 vuotta hänet siirretään suostumuksensa mukaisesti vuosijäseneksi. Nuorisojäsenellä ei ole äänioikeutta.